Sayfalar

27 Aralık 2018 Perşembe

When Will Maze Runner 4 Movie Will Be Released? | Release Date

When Will Maze runner 4: the kill order movie will be released? | Release date - People are wondering whether the release date of the 4th movie of the Maze Runner series, which is set to be a legendary series, has been announced.

When we take a look at the most popular film series, we can see that they usually release a new movie in every 1 or 2 years. Maze Runner has managed to become a popular production among Sci-Fi, Action and Adventure lovers as an American movie of 2014.

The last movie of the series was released in 2018. Even though answering questions like when will Maze Runner 4 be released or is release date of Maze Runner 4 announced is still difficult, Maze Runner 4 probably will be shown in theaters in 2019 or 2020.

Maze Runner 4,Maze Runner 4 Movie,the maze runner 4,maze runner movies,maze runner series,maze runner movie series,maze runner 4 movie,maze runner 4 release date,maze runner 4 movie release date,next maze runner movie,maze runner release date,The Maze Runner series,movie,movies,Release Date,the maze runner the kill order movie,maze runner kill order movie release date,the kill order movie release date,will there be a maze runner 4,movie theatre.

16 Aralık 2018 Pazar

2019 En İyi Bilim Kurgu Filmleri Listesi


2019 yılında vizyona girecek en iyi bilimkurgu filmlerini listeledim. Bilimkurgu filmi meraklısıysanız bu filmlere mutlaka bir göz atın. 2019 bilim kurgu filmleri, 2019 bilim kurgu öneri ve 2019 bilim kurgu filmleri listesi.
X-Men: Dark Phoenix
X-Men ekibinin karşısında şimdiye kadarki en zorlu ve güçlü düşmanları vardır; içlerinde biri olan Jean Grey. Uzaydaki bir kurtarma görevi sırasında, Jean gizemli kozmik bir güç tarafından darbe alır. Neredeyse hayatını kaybeden Jean eve döndüğünde bu gücün onu daha güçlü kıldığını fark eder. Ancak bu güç onu aynı zamanda daha dengesiz bir hale de getirmiştir. İçindeki bu varlıkla mücadele eden Jean, güçlerini idrak edemediği ve sınırlandıramadığı bir şekilde serbest bırakır. Kontrolden çıkan Jean sevdiklerine zarar vermeye başlar ve X-Men’i bir arada tutan yapının çözülmesine sebep olur. Parçalanan ekip tekrar birlik olmanın yolunu bulmalıdır. Mevhubahis yalnızca Jean’i kurtarmak değil, aynı zamanda Jean’in içindeki gücü silahlaştırmak ve galaksiye hükmetmek isteyen uzaylılardan dünyayı kurtarmaktır.

Men in Black: International
Yönetmen koltuğunda Barry Sonnenfeld'in oturduğu, Tommy Lee Jones ve Will Smith'le özdeşleşmiş Men In Black'in spin-off olarak izleyeceğimiz filmin yapımcılığını Laurie MacDonald ve Walker Parkes üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Matt Holloway ve Art Marcum kaleme alıyor.

Godzilla II: Canavarlar Kralı
2014 yapımı Godzilla'nın devam filmi niteliğinde olan “Godzilla: King of Monsters”in yönetmen koltuğunda Michael Dougherty oturuyor. Filmde Godzilla'nın Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı King Ghidorah ile çatışması ve bu esnada insanlığın var oluşunun dengesini bozması konu ediliyor. Senaryosunu Max Borenstein ve Zach Shields ikilisinin kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda ise Millie Bobby Brown, Sally Hawkins, Vera Farmiga, Bradley Whitford, Anthony Ramos gibi isimler yer alıyor.
Chaos Walking : The Knife of Never Letting Go


Todd Hewitt, insanlık için yeni bir umut olan "Yeni Dünya"nın uzak bir gezegeninde yaşamaktadır. İnsanlık için yeni bir umut olması beklenen "Yeni Dünya", "Noise" adı verilen bir virüs sebebiyle cehenneme döner. Bu virüs ile herkes birbirinin düşüncelerinden parçaları görebilmektedir. Bu virüs pek çok kişiyi getirdiği sonsuz gürültü sebebiyle deliliğe sürüklemiştir. Ancak günün birinde Todd çok önemli bir keşif yapar; Viola isimli bir genç kızla karşılaşır. Viola'nın yanında virüs etkisiz hale gelmektedir. Bu birbirleri ile pek de alakası olmayan ikili, keşfedilmemiş bir gezegende tehlikeli bir maceraya girerler. Tüm düşüncelerin duyulduğu, tüm hareketlerin görüldüğü bu çevrede kaçmaya ve saklanmaya çalışan Todd ve Viola, geride bıraktıkları hayatları ve yeni dünyaları hakkında birçok gerçeği öğreneceklerdir...
Yeni Mutantlar
Charles Xavier'in okulundan mezun olan bir grup mutant kahramanın hikayesini anlatan filmde yönetmenliği Josh Boone üstleniyor.
Henüz yeni yeni farketmeye başladıkları süper güçlere sahip, dünyanın farklı yerlerinden gelen 5 mutant genç, gizli bir tesiste kapalı tutulmaktadır. Burada geçmiş hatalarla yüzleşecek, tekrar özgür olmak adına mücadele edeceklerdir.



Iron Sky: The Coming Race
Nazilerin dünyayı ele geçirmeye çalıştığı Iron Sky filminin devamında, dünya nükleer savaş nedeniyle yaşanmaz hale gelmiştir. Kalan insanlar Naziler'in Ay'daki üssünde yaşamaktadır. Ancak burada yaşayanlar için yaşam koşulları kötüleşmeye başlayınca, dünyanın merkezindeki gizli bir şehre yolculuk yapmak gerekir. Ancak bu sırada karşılarına Vril önderliğindeki şekil değiştirebilen bir sürüngenler ırkı ve onların dinozor ordusu çıkar.

15 Aralık 2018 Cumartesi

Kore dizi Önerileri

Geldik en iyi kore dizi öneri videosuna sizler için en sevilen kore dizi listesi yaptım umarız bu videoyu izlersiniz. Bu çok önemli ve üzerinde çok fazla çalışılan kore dizileri listesini kore drama severler için özenerek hazırladık.  

Genclık dizileri kore, yeni kore dizileri, kore dizi önerileri, dizi, yabancı diziler, kore dizi izle, liste, dizi listesi, kore dizi listesi.

En İyi 5 Vampir Filmi

En iyi vampir filmleri listesi, bu film önerileri videomuzda en çok sevilen vampir filmlerini sizler için derledik. Umarız bu videoyu beğenirsiniz. vampir, vampir filmleri, en iyi vampir filmleri, vampir filmi, vampir film, vampir film önerileri, kurt vampir filmleri, kurt ve vampir filmleri, kurt adam ve vampir filmi, romantik vampir filmleri, vampir aşk filmleri, güzel vampir filmleri, en güzel vampir filmleri, vampirli filmler, vampir filmleri türkçe, en iyi filmler, filmler, film önerileri, film listeleri.

1 Vampirle Görüşme 2 Alacakaranlık 3 Blade 4 Karanlıklar Ülkesi 5 Van Helsing




12 Aralık 2018 Çarşamba

Yenilmez 5 Boyka Ne Zaman Çıkacak

Yenilmez 5, Yenilmez 5 Boyka Ne Zaman Çıkacak, yenilmez 5 çıkacak mı, yenilmez 5 çekilecek mi, yenilmez 5 çıktımı, yenilmez 5 gelecek mi, yenilmez 5 ne zaman, yenilmez 5 ne zaman vizyona girecek, yuri boyka, yenilmez, boyka 5, film, boyka, yenilmez filmi, yenilmez5, filmler, en iyi filmler, aksiyon filmleri, filimler, yabancı film, film haberleri, sinema filmleri, yenilmez 5 haber, yenilmez film haber, haber, kültür sanat haberleri, sinema haberleri

10 Aralık 2018 Pazartesi

Doktor Strange (dr strange) 2 Ne Zaman Çıkacak

En efsane bir film serisi olmaya aday Doktor Strange (dr strange) 2 çıkacak mı ve ne zaman çıkacak gibi sorular gelmeye başladı. En çok hit sahibi olan film serilerine baktığımızda 1 ve 2 yıl gibi bir süre sonra yeni seriyi çıkardıklarını görüyoruz.

Doktor Strange 2016 yılında Abd yapımı ve Bilim Kurgu , Aksiyon , Fantastik , Macera severler için oldukça sevilen bir yapım olmayı başardı. Filmin konusunu hatırlayacak olursak;  Doktor Strange mistik dünyaların kapısını açacak, sihir ve paralel dünyalar arasında geçişler yaparak hayatını değiştirmektedir.

Yeni film yani Doktor Strange (dr strange) 2 ne zaman çıkacak sorusu her ne kadar tahmin edilmesi güç olarak gözükse de yakın bir tarihte tekrar sinemaya döneceği kesin. Hızlı ve öfkeli serisi gibi bu filmde oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip.

doctor strange 2
doctor strange 2 fragman
doctor strange 2 ne zaman
doctor strange 2 cikacakmi
doctor strange 2 çıktımı
doctor strange 2 çıkacak mı
doctor strange 2 ne zaman çıkacak
doctor strange 2 gelecek mi
dr strange 2 ne zaman
dr strange 2

Korku kapanı 7

Korku kapanı, korku kapanı 7, korku kapanı 7 fragman, korku kapanı 7 filmi, korku kapanı 7 ne zaman çıkacak, korku kapanı 7 ne zaman vizyona girecek, korku kapanı 7 ne zaman, korku kapanı 7 vizyon tarihi, korku kapanı 7 varmı, korku kapanı 7 ne zaman çıktı, film, sinema, filmler, haber, fragman, korku, korku filmleri, korku filmi, korkunç filmler.

Korku kapanı 7 filmin  hakkında bir video buldum. Bu youtube videosu internetteki tek güvenilir ve gerçek bir videodan oluşuyor. Çok beklenen korku kapanı 7 filmi hakkında bilgiler veriyor.

9 Aralık 2018 Pazar

Mezarına Tüküreceğim 4

Mezarına Tüküreceğim 4 filmi en çok sevilen korku filmlerinden bir oldu. Bazı insanlar bu filmi izlemeyip kapatıyor. İğrenç bir korku filmi olan bu film oldukça sıkı takipçilerinin olması da şaşırtıcı.

Mezarına Tüküreceğim 4 Ne Zaman Çıkacak

Mezarına tüküreceğim 4 ne zaman çıkacak, en iğrenç film serilerinden olan film serisi son serisinin üzerinden uzun bir süre geçmesinin ardından yeni serinin ne zaman vizyonda olacağı çok merak edilen konular arasında.

Mezarına tüküreceğim Kaç Seriden Oluşuyor

Aslında filmin ilk serisi 1978 yılında vizyona girmişti, yani bu filmi ilk film olarak sayacak olursak film toplamda 4 seriden oluşuyor. Modern kurgu ve çekimlerle yeniden uyarlanan ilk film 2010 yılından vizyona girdi. Filmin konusunda yazar olan genç bir kadın ıssız bir köy evinde kalıp burada yarım kalan romanını yazmak istemektedir. Her şey yolunda giderken çok rahat ve istediği gibi dolaşmaya başka ve kötü bir herif ve arkadaş grubu ile kıza saldırılar. Sonrasında olaylar hiç beklenmedik bir şekilde çirkinleşir ancak kız nasıl olduysa kurtulmayı başarır ve intikam yemini eder. Film buraya kadar olan bölümünden sonra kız bu gurup acımasız erkeklerden tek tek intikam alır.

Filmin 2. Serisi 2013 yılında vizyona girer ve aynı tema üzerinden farklı konu ve hikaye ile devam ediyor. Güzel bir kız olan Katie kendie bir düzen kurmak için hayat koşturmacası içerisinde yaşamını sürdürmektedir. Ancak büyük bir şansızlık eseri hayatı mahvolma noktasına kadar gelir. Birileri tarafından acımasızca ve gaddarca işkenceye mağruz kalan genç kız hayatta kalmayı başarır. Ancak itikam yemini ederek iyileşmeye başlar.

Filmin son serisi 2015 yılında vizyona girer ve izleyiciden yine tam not almayı başarır. Oldukça beğenilen bu filmin konusunda ise yine eski serilerde olduğu gibi bir tema ile karşımıza çıkmıştı. Genç ve alımlı bir kadın uğradığı çirkin saldırının ardında öç almak için planlar kurar. Hayatının en kötü anısını yaratan bu adamları asla affetmeyecektir.

Mezarına Tüküreceğim Filmi Vizyon Tarihleri


Mezarına Tüküreceğim (eski) 1978

Mezarına Tüküreceğim 1 2010

Mezarına Tüküreceğim 2 2013

Mezarına Tüküreceğim 3 2015

Mezarına Tüküreceğim 4 -

Mezarına Tüküreceğim 4 Vizyon Tarihi


Mezarına tüküreceğim 4 veya 5 artık siz nasıl uygun görürseniz, yeni film hakkında oldukça çok fazla dedikodu döndüğünü söylemek gerek. Kimi dedikodular 2019 yılını işaret ediyor, kimi dedikodular ise 2020 yılını. Ancak yapım aşamasında ve kurgu aşamasında olduğu söylenen film yakın zamanda piyasaya tekrar merhaba diyecektir. Her gişe hasılatından başarı ile çıkan film kesin çıkacak gibi görünüyor. 


Mezarına tüküreceğim 4, mezarına tüküreceğim 4 çıkacak mı, mezarına tüküreceğim 4 ne zaman Çıkacak, mezarına türküreceğim ne zaman çıkacak, film, ne zaman çıkacak, sinema, mezarına tüküreceğim, mezarına tüküreceğim filmi, mezar filmi, kanlı film, korku, korku filmi, korku filmleri, mezarına tüküreceğim 4 izle, film önerileri, mezarına tüküreceğim 2 filmi izle, mezarına tüküreceğim 3 filmi full izle, mezarına tüküreceğim izle 1978, kısa film, filmler, filimler, kısa film izle.

8 Aralık 2018 Cumartesi

En iyi 2019 Kore Dizileri

Yeni kore dizileri 2019, kore dizileri 2019, 2019 kore, kore dizi önerileri 2019, en iyi kore dizileri,  en iyi kore dizileri 2019, 2019 kore dizileri, 2019 en iyi kore dizileri. Sizler için hazırladığımız en iyi 2019 kore dizilerini sunmaktan onur duyuyoruz. Bu en iyi 2019 kore dizi listemiz belli bir puana göre veya dereceye göre sıralanmamıştır. Karışık 2019 kore dizileri izlemek için buradan bir dizi seçebilirsiniz.

1- Miss Granny


En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin ilk sırasında Miss Granny yer alıyor

Türler:  Müzik , Komedi , Drama , Aile , Doğaüstü

Yayın Tarihi: 2019

Diğer Adı:  Suspicious Woman , Soosanghan Geunyeo



2- Dazzling

En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin ikinci sırasında Dazzling yer alıyor

Türler:  Komedi , Romantik
Yayın Tarihi: 2019
Diğer Adı:  -

3- Because It's My First Love


En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin üçüncü sırasında Because It's My First Love yer alıyor



Türler:  Arkadaşlık , Romantizm , Gençlik
Yayın Tarihi: 2019
Diğer Adı:   First Time at First Love

4- Touch Your Heart

En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin dördüncü sırasında Touch Your Heart yer alıyor

Türler:  Komedi , Romantik
Yayın Tarihi: 2019
Diğer Adı:  It Feels Sincere

5-Abyss


En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin beşinci sırasında Abyss yer alıyor



Türler:  Hukuk , Romantik , Doğaüstü
Yayın Tarihi: 2019
Diğer Adı:  -

6- Prometheus


En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin altıncı sırasında Prometheus yer alıyor


Türler:   Aksiyon
Yayın Tarihi: 2019
Diğer Adı:  Peurometewooseu , Prometheus: War of Fire

7- The Chronicles of Aseudal



En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin yedinci sırasında The Chronicles of Aseudal yer alıyor


Türler:  Tarihsel
Yayın Tarihi: 2019
Diğer Adı:  Aseudal , Asadal Chronicles , The Asdal Chronicles

8- Vagabond


En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin sekizinci sırasında Vagabond yer alıyor

Türler:  Aksiyon , Gerilim
Yayın Tarihi: 2019
Diğer Adı:  Baegabondeu

9- Romance is a Bonus Book


En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin dokuzuncu sırasında Romance is a Bonus Book yer alıyor

Türler:  Romantik
Yayın Tarihi: 2019
Diğer Adı:  Romaenseuneun Byulchaekboorok , Romance Is a Supplement

10- Trap


En iyi 2019 Kore Dizileri listemizin onuncu sırasında Trap yer alıyor

Türler:  Gerilim , Soruşturma
Yayın Tarihi: 2019
Diğer Adı:  -

Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacak

Harry potter 9 ne zaman çıkacak , harry potter 9 fragman , harry potter 9 çıkacak mı, unutulmaz bir fantastik film serisi olan bu film ne zaman çıkacağı oldukça sık soruların başında geliyor. Özellikle doksan doğumlular bu filmin bütün serisini takip etmekte. Harry potter kitap serisi olarak yayınlandı daha sonra film olarak sinemalarda gösterime sunuldu film müthiş bir sükse yaparak tüm zamanların kendi türüne göre en iyi filmi olmayı başardı. Harry potter filmini izlemeye gidenler bilet dahi bulamıyorlardı ve komşu sinemalara gidip karaborsadan Harry potter film biletlerini ediniyorlardı.

Peki Harry potter 9 ne zaman çıkacak , harry potter 9 fragman ve harry potter 9 çıkacak mı sorularına hitaben bu film 2020 yılında çıkacağı film yapımcılarından ve senaristlerden bir haber geldiği yabancı forum sitelerinde konuşulur oldu. Harry potter 9 eğer bu tarihte çıkacaksa oldukça güzel bir haber olduğunu söylemek gerek. Bir çok kullanıcı harry potter 9 filmi ile internetten araştırma yaptığında pek bir bilgi bulamıyor. Harry potter 9 ne zaman vizyona girecek.

la ilahe illallah anlamı

La ilahe illallah, la ilahe illallah nedir,la ilahe illallah ne demek, la ilahe illallah anlamı. En çok merak edilen müslüman söylemlerinden olan La ilahe illallah cümlesi, Allah tektir ve ondan başka ilah yoktur veya La ilahe illallah, Muhammedün Resulullah cümlesi ise Allah'tan başka İllah yoktur ve Muhammed onun resulüdür demektir.

Ganyot ne demek

Ganyot ne demek ,ganyot nedir, ganyotçu ne demek, ganyot, ganyot anlamı  ? Ganyotçu kelimesi türkçeden dilimize argodan geçmiş bir tanımlamadır ve tükçede sokak ağzında sıkça kullanılmaktadır. Özellikle ganyotçu kelimesi bir filmde duymuşsunuzdur. Ganyot nedir dediğimizde aslında ganyotçu nedir diye sorgulamak gerekiyor. Ganyotçu kumarı yönlendiren ve kumar masasındaki , kumarı yöneten kimsedir. Diğer bir adıyla kurpiyerdir ganyot ise kumardan alınan pay manasına gelmektedir. Kumarı yöneten kişinin aldığı komisyon da diyebiliriz.

Teknoloji nedir

Teknoloji nedir, teknoloji ne demek, teknoloji bilgileri, teknoloji , teknoloji tanımı, teknoloji nedir makale, teknoloji nedir kısaca, teknoloji nedir uzun,  teknolojinin tanımı,  teknolojinin tanımı nedir, teknoloji nedir kısaca tanımı.

Teknoloji insan oğlunun yıllardan beri uğraştığı ve günümüz modern dünyasını yaratmak için kullandığı bir olgudur. Ödev olarak teknoloji nedir kelimesini internette araştırdığınızda önemli bir videoyu izlemenizde fayda olduğunu düşünüyoruz.
 

Sihirbazlar Çetesi 3 Ne Zaman Çıkacak

Sihirbazlar çetesi, sihirbazlar çetesi 3 ,sihirbazlar çetesi 3 ne zaman çıkacak,sihirbazlar çetesi 3 vizyon tarihi,sihirbazlar çetesi 3 haber,sihirbazlar çetesi 3 filmi,sihirbazlar çetesi 3 çıkacak mı,sihirbazlar çetesi 3 ne zaman çıktı,sihirbazlar çetesi filmi,sihirbazlar çetesi ne zaman çıkacak,sihirbazlar çetesi 3 ne zaman,film,sinema,film izle,sihirbazlar çetesi 3 izle,sihirbazlar çetesi 3 full türkçe dublaj,kısa film,filmler,filimler,kısa film izle.

7 Aralık 2018 Cuma

Vikings 6. Sezon Ne Zaman Başlayacak

Vikings 6. sezon,vikings 6. sezon ne zaman başlayacak,viking 6. sezon ne zaman başlayacak,viking 6. sezon izle,vikings izle 6. sezon,viking 6. sezon 1. bölüm,viking 6. sezon,vikings 6. sezon ne zaman yayınlanacak,vikingler 6. sezon ne zaman,vikings 6. sezon fragman,vikings 6. sezon ne zaman,vikings 6. sezon 6. bölüm,vikings yeni sezon,vikingler yeni sezon,vikings son sezon,vikings yeni sezon ne zaman,kısa film,filmler,filimler,kısa film izle.

6 Aralık 2018 Perşembe

ibraz nedir ne demek

ibraz nedir ? ibraz ne demek ? kuruma ibraz nedir ? Gibi sorularınıza cevaben kısa ve öz bir şekilde ibraz kelimesini inceleyeceğiz.

Genellikle kurumlar arası kullanılan ibraz kelimesi oldukça sıkça duyduğunuz bir sözcük. Özellikle avukatlık mesleğinde ve devlet dairelerinde duyuyoruz, peki ibraz nedir ; ibraz bir dosya veya bir belgeyi ortaya çıkarma veya gösterme anlamında kullanılmaktadır.

Başka bir anlam ile ibraz ne demek diye sorduğunuzda ortaya attığınız bir iddia var ise bu iddiayı ortaya çıkarmak veya ispatlamak zorundasınız, kısacası ibraz etmeniz gerekmektedir. Burada kullanılan kuruma ibraz nedir diye sorduğunuzda; kuruma belgeyi göstermek veya sunmanız anlamına gelir.