Sayfalar

22 Kasım 2019 Cuma

Alacakaranlık 6 (Twilight 6) Ne Zaman Çıkacak?

Twilight en çok tutan film serileri arasında girdi. Peki, alacakaranlık 6 çıkış tarihi nedir? Çıkacak mı? Ne olacak? İşte cevabı…

Aslında resmi bir açıklama yapımcı, yönetmen tarafından gelmiyor. İzleyiciler ise sık sık konuyla alakalı Twilight 6 çıkış tarihi hakkında meraklarını söylüyor. 2014 yılından beri devam eden bu söylentiler, çıkmasının da istendiği yönünde. Ancak ne olacağı da bilinmiyor. İlk olarak Türkiye’de 2009 yılında gösterime girmiş olan film serisi, 10 yıldır izleyenleri tarafından gündemde kalmayı başarıyor. 2005 yılında yazılan romandan yorumlanarak sahnelenmiş olan film, çok sayıda kişinin severek izlediği film serisi haline geldi. Bu sebeple pek çok kişi merakla filmin 6 sının da çıkmasını istiyor.

Twilight 6 Çekimleri Başladı mı?


Ne yazık ki bununla alakalı bir bilgi yok. Filmin çekimlerinin başlamış olması durumunda, mutlaka bir duyum alınması söz konusu olur. Ancak herhangi bir resmi açıklama ya da filmin çekimlerinin başladığı yönünde bir açıklama olmadığından, konuya dair ne olacağı da merak edilmeye devam ediliyor. Filmin çekimlerinin başlaması halinde, en kısa süre içinde yorumlar yapılabilir, konuyla alakalı duyumların alınması sağlanabilir. Bunun için herhangi bir durum değişikliği olması halinde, en kısa süre içinde tarafınıza bilgilendirme yapılacağını bilmelisiniz.

Aslında bir süredir filmin çekimlerinin başlaması bekleniyor. Filmin 6.sına dair ortaya atılan hikayeleri, olaylar da var. Filmin nasıl çekileceği, neler olacağı yönünde pek çok bilgi verilmiş. Ancak bununla alakalı son dönemde herhangi bir bilgi alınmadığından, son dakika duyumlarına göre hareket edilecek, bilgi verilecektir.

Twilight 6 Filminde Neler Olacak?


Filmde neler olacağına ilişkin çok sayıda yorum var. Her şeyden önce alınan resmi kaynaklardan bilgi olduğu söylenen sözlük ve sayfalarda, Rising Sun adında yükselen güneş olarak 6’nın çıkacağı yönünde bilgiler verildi. Film, kitap serisini takip ediyor olduğundan, kitabın çıkarılmasından sonra çekilmesi sağlanıyor. Bunun için de yeni bir kitabın çıkacağı yönünde bilgiler var. Elbette bunların tamamı söylenti ve tahmin boyutunda.

Jacob’unb okulu biteceği, Nessie özel yardımcı öğretmen olacağı var. Edinilen bilgiler arasında bu durumun sebebinin ise çok hızlı büyüyecek olmasından ötürü bu durumun bazı insanlar tarafından şüpheci yaklaşımlara neden olacağı yönünde.

Edward ve Bella’nın başka bir yol ile çocuk alacağı yönünde bir bilgi var. Bir oğlan olacak ve onu Belward Alicob Cullen olarak çağıracaklar şeklinde de alınan duyum var. Çocuklarının tam bir vampir olacağı yönünde de bir açıklama söz konusu. Leah Clearwater mühürlenecek ve onun mühürlenmesi ile ilgili kitaplarda görülen karakter ile aynı olduğu yönünde bir açıklama var. Tüm bunların filme nasıl yansıyacak olduğu merak ediliyor.

Twilight 6 Çıkacak mı?


Evet, filme dair birçok detay ve söylenti bulunuyor. Ancak bu durumda ne olacak? Merak edilenler arasında, filmin çıkıp çıkmayacağı yer alıyor. Bir süredir söylentiler devam ediyor; ancak konuya ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmamış olduğundan, direkt olarak çıkıp çıkmayacağı konusunda soru işaretleri var. Bunların tamamen giderilmesi, net bilgi alınması durumunda çok daha net bir şeklide filme dair bilgilerin verilmesi mümkündür. Çıkacak olan film için tamamen detayların sunulması ise söz konusu değildir.

Konuya ilişkin birkaç ipucu ile sevenlerin bu alanda kendilerini iyi hissetmesi, memnun kalması gibi durumlar da olacaktır. Değerlendirip, direkt olarak alacakaranlık 6 için son dakika haberlerine göre hareket etmeleri önerilir. Kısa süre içinde sunulacak bilgiler olacak.

Alacakaranlık 6 Çıkacak Mı? Ne Zaman Çıkacak? Soruları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder