Sayfalar

17 Kasım 2019 Pazar

Solucan Gübresi Ne Kadar Kazandırır | Kâr Hesabı

Solucan gübresi ne kadar kazandırır ve solucan gübresi fiyatı ne kadardır gibi bir çok soru üretime başlamak isteyen girişimcilerin en çok sorduğu soruların başında geliyor. Solucan gübresi son yııların en fazla ilgi gösterilen mesleklerinden biri.

Peki solucan gübresini bu kadar popüler yapan durum nedir? Bunu biraz araştırdıktan sonra öğrendiğim sonuçlar beni adeta beynimden vurulmuşa çevirdi. Öyle ki çok az bir sermaye ile (ortalama 15 bin TL) bu iş yapılabiliyor. solucanlar çok hızlı çoğaldığı için 6 ay veya 1 sene gibi bir süre sonra aylık geliriniz 15 - 20 Bin TL civarında olabiliyordu. Tabi başta dediğimiz gibi 15 TL ilk kurulum maliyeti ama kira ve diğer giderler hesaba dahil edilmemiştir. Peki üretimden sonra bu gübreleri nasıl satacağım. Size çok iyi bir örnek vermek açısından solucan gübresi web sitesi kuran bir kişi ürettiği gübreleri online olarak satıyor. Bu verdiğim linkteki siteyi incelediğinizde göreceksiniz. Solucan gübresi ve kaliforniya solucanı hakkında bilgiler verdiğini ve bu işin ne kadar karlı olduğunu bu siteden yani solucan gübresi sitesinden öğrenebilirsiniz. Bu amaların sitesini uzun bir süredir takip ediyorum ve satışları şu anlık düşük olamasına rağmen durumdan çok da şikayetçi değiller.

Çünkü internet siteleri bu işin pazarlamasındaki sadece bir bölümü. Hem solucan gübresi satışı yaptığı düzenli müşterileri de mevcut. Peki Solucan gübresinin fiyatı nedir. 1 Kg Solucan gübresi en az 1.5 lira gibi bir para yapıyor. Masrafı ise sadece yanmış hayvan gübresi olduğu için, 10 20 kuruş civarında. daha da açmak gerekirse solucan gübresi ne kadar kazandırır diye sorduğunuzda şu cevabı verebilirim. 1 Kg yanmış hayvan gübresi (15 Kuruş) = 1 Kg nemli Solucan gübresi veriyor.

Yani solucan gübresinin üretim maliyeti: 15 kuruş satış fiyatı 1.5 Lira. kar ise yüzde 1000. Kısacası maliyetin 10 katını kazandıran bir üretim yapıyorsunuz. Uyarı yapmadan atlamak istemiyorum, bu veriler benim uzun süren araştırmalarım sonucunda bulduğum bilgiler. Kesinlikle kimseye yatırım tavsiyesi veya danışmanlık vermiyorum. Buradaki yazılar sizlere fikir verip araştırmanız için verilmiştir. Sevgilerle, bol kazançlar.

İlgili aramalar: Solucan Gübresi Ne Kadar Kazandırır, solucan gübresi fiyatı, solucan gübresi ve solucan gübresi Kârlı mı ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder