Sayfalar

31 Ekim 2019 Perşembe

Captain Marvel 2 Ne Zaman Çıkacak

Captain Marvel 2 Çıkacak mı? 


Ne zaman çıkacak gibi sorular, filmin sonundan itibaren en çok sorulan konulardan biri oldu. Film Mart 2019'da vizvona girdi, film severler yeni filmin ne zaman çıkacağını merak ediyordu.

Marvel’dan yapılan duyuruda yeni filmin çıkacağına yönelik açıklamalar yapıldı. Ayrıca, internete bulduğum bir haberde, Captain Marvel 2 filminin 6 mayıs 2022 yılında çıkacağı yazıyor. Bu haber doğruysa, film 2022 yılında gelecek.

Filmin fragmanı ne zaman çıkacak, konusu ne olacak ve oyuncu kadrosunda bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı henüz belli değil. Captain Marvel 2 ile ilgili yeni bilgiler geldikçe bu video altına eklemeler yapılacaktır.

9 Ekim 2019 Çarşamba

Maya dönemine ait kristal kafa tası

Maya dönemine ait olduğu söylenen 1000 yıllık kristal bir kafa tası bulundu. Tek bir kristal blok kütlesini oyarak yapıldığı anlaşılan bu kafa tası oldukça şaşırtıcı özelliğe sahip. Alt tarafından ışık tutulduğunda gözlerinden ışık çıkması şu anki teknoloji ile bile, yapılması imkansız. Kristal çok sert bir maden olduğu için günümüzde lazer ile kesilip biçimlendiriliyor. Akıllara o dönemde nasıl oluyor da bu kristali oymuşlar soruları geliyor. Birde ışık açısını nasıl yapıldığı da ayrı bir bilinmezlik.

Pasifik Savaşı 3 Ne Zaman Çıkacak

Pacific Rim 3,Pacific Rim 3 konusu,Pacific Rim 3 vizyon tarihi,Pacific Rim 3 ne zaman çıkacak,Pacific Rim 3 çıkacak mı,Pacific Rim 3 ne zaman çıkacak 2019,Pacific Rim 3 fragman,Pacific Rim 3 çıkacak mı 2019,Pacific Rim 3 ne zaman çıkıyor,Pacific Rim ne zaman çıkacak,Pasifik Savaşı 3,Pasifik Savaşı 3 ne zaman çıkacak,Pasifik Savaşı 3 çıkacak mı,Pasifik Savaşı 3 filmi,Pasifik Savaşı 3 fragmanı,Pasifik Savaşı 3 ne zaman,pacific rim 2,pacific rim,film,film haber