Sayfalar

11 Aralık 2019 Çarşamba

E Ticaret Sitesi Fiyatları Nelerdir? Tavsiyelerim

E Ticaret Sitesi Fiyatları Nelerdir: Son yıllarda artan internet kullanımı bizleri her alanda geliştirmekte. Eskiden bir ürün alırken mağaza mağaza dolaşırken, artık e ticaret siteleri sayesinde ürün bizim ayağımıza gelir oldu.

İyi bir e ticaret sitesi nereden alınır?


Sizde bir e ticaret sitesi açıp bu yoldan para kazanmayı hedefliyorsanız, bilmeniz gereken bir kaç madde var. Başlangıçta iyi bir e ticaret yazılımına ihtiyacınız olacak, bir çok firmanın kendine özgü ticaret yazılımı ve altyapısı var. Ama iyi bir e ticaret sitesi fiyatları konusuna nereden bakacaksınız, iyi bir teklif sunan bu linkteki arkadaşın sitesini inceleyip fikir sahibi olabilirsiniz. Ben verdiğim linkteki siteyi ele alıp size bu konuda bilgi vereceğim. Başlangıç paketi dışındaki ssl sertifikalı ve poslu olan siteyi size öneririm. Ürünlerinizi pos ve havale ile satabileceğinizi göz önünde bulundurduğumuzda bu paket tam size göre. Bir çok firma bu tür bir e ticaret sitesi kurulumu için sizden 4000 TL veya 10000 TL gibi bir rakam talep ederken seotasarim.net sitesi sizden çok düşük fiyatlar istemektedir.

Sonuç olarak iyi bir e ticaret yazılımını verdiğim siteden alabilirsiniz. Unutmayın ssl sertifikası veya pos entegresi olmayan bir siteyi tercih etmeyin. Bu yazımızda iyi bir e ticaret sitesi nereden alınır adlı konuya eğildik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder