Sayfalar

9 Aralık 2019 Pazartesi

SEO Çalışması Fiyatları Hakkında Düşüncelerim

Merhaba dostlar bildiğiniz üzere SEO çalışması yapılmayan bir sitenin başarılı olma olasılığı çok düşüktür. Öyle ki SEO kavramını bilmeden işe başlayanlar başlamayanlara oranla daha az başarılı oluyorlar.

Öncelikle SEO kavramını iyi anlamalı ve iyi bir SEO çalışmasının nasıl yapıldığını kabaca bilmek gerekiyor. Doğru adımlar atmadığınız taktirde sonuç hüsran olabilir. Peki SEO çalışması fiyatları ne kadardır ve ne kadar bir bütçe ayırmak gereklidir. Mesela SEORiva adlı site çok uygun SEO fiyatları sunmakta, linke tıklayıp fiyatlara göz atabilirsiniz. 750 TL ve 3500 TL gibi bir rakamla karşılaşabilirsiniz. Bu fiyatlar tahmini veya temsili fiyatlar olabilir , zira her kelimenin ve her sektörün rekabet gücü farklıdır. Bu sebepten dolayı her site için ayrı bir fiyatlandırma yapılmaktadır. SEO uzmanı ile çalışırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur (Bu benim düşüncem) ; seo çalışmasını yapacak firmanın kendi sitesi Google sıralamasından olup olmadığıdır. SEOriva gibi bir siteyi örnek olarak aldığımızda sıralama olarak gayet makul bir seviyede olduğunu görüyoruz.

Bu nedenle diyelim ki 2500 TL gibi bir ücrete anlaştığınız da bu firma sitenizi Google gibi bir arama motorunda sizi hatırı sayılır bir seviyeye getireceği gerçektir. Ama siz siz olun iyi bir seo uzmanı ile çalışın tıktı seoriva.com gibi. Üstte verdiğim linkten firmaya ulaşabilir fiyat ve çalışma hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder