Sayfalar

29 Mayıs 2019 Çarşamba

İyi Bir Nakliyat Firması Temel Özellikleri

Taşınma süreci ambalajlamadan sigorta poliçesine kadar pek çok ince noktayı içinde barındırır. Tüm detaylar önceden masaya yatırılmalı ve taşınma işlemine başlanmadan önce kesinliğe kavuşturulmalıdır. Aklınıza takılan sorulara geçiştirme cevaplar veren firmaların yapacağı işten memnun kalma ihtimaliniz pek yüksek olmayacaktır.

Güvenilir firmalar tüm ayrıntılar kesinleştikten sonra fiyat teklifi yapar ve yanıtınızı beklemeye geçer. Verilen süre içerisinde aramamanız halinde durumu teyit etmek maksadıyla sizi arar ve kararınızı öğrenir. Gün boyunca sizi arayarak fikrinizi değiştirmeye çalışmak asla yapacakları türden bir hareket değildir.

Yeşilpınar Nakliyat


Yeşilpınar nakliyat olarak her türlü eşyanızı veya yükünüzü taşıyoruz. İstanbul Eyüp ilçesinde yeşilpınar mahallesinde hizmet vermeye devam ediyoruz. İstanbul’un çeşitli bölgelerinde hizmet vererek tüm İstanbul ilinde yük ve eşya taşıyoruz. Profesyonel ekibimiz ile çıktığımız bu yolda toplam 30 yılı aşkın bir süredir piyasadayız. Sizde yeşilpınar nakliyat firması arıyorsanız ilgili linkteki siteye girip iletişime geçebilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek için verdiğimiz linkteki siteyi kullanabilirsiniz. İlk olarak sadece ev eşyası taşımacılığı ile başladığımız bu yolda büyük adımlar atarak müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bu bilgi birikimi ve insanlarla aramızın iyi olmasından dolayı müşteri ağımızı sürekli olarak ilerlettik. Bizimle çalışmayı seven müşterilerimiz bizi yakın çevresinde önererek, yeni iş koşullarına sebebiyet verdiler. Ben Yeşilpınar Nakliyat firmasını çok sevdim size de tavsiye ederim.

24 Mayıs 2019 Cuma

SEO ve WEB TASARIM İlişkisi

SEO, birçok kez anlamı gözden kaçırılarak kullanılan bir terim olmuştur. İngilizce “search engine optimization” çalışma alanının ilk harflerinden oluşturulmuş bu kısaltma, Türkçe olarak “arama motoru optimizasyonu” olarak anılır. Daha da açıklamak gerekirse, Google, Yandex, Bing gibi arama motorları için uygun hale getirme ve iyileştirme denilebilir.

SEO bir süreçtir ve bu sürecin farklı aşamaları, farklı sonuçlar için dikkate alınır. Bu aşamalardan biri de web tasarımı alanıdır. Bu işlemin özenilerek ele alınması, sitenin ve istenilen her içeriğinin arama motorlarında üst sıralara yerleşmesi ve ziyaretçi çekebilmesi içindir. Arama motorlarından gelen ve mümkün olduğunca uzun süre sitede vakit geçiren kullanıcı, sadece okuyup siteden ayrılsa bile aslında arama motorları gözünde sitenin değerini artıracaktır.

En iyi web tasarım firmaları istanbul

İstanbul Web Ajans 


İstanbul web ajans olarak bir çok hizmet veren kuruluş ve firma bulunmakta. Peki en iyi ajansı nasıl bulacağız web tasarım yaptırmak isteyenler arasında en çok sorulan ve kafayı en çok ağrıtan soru budur.

Web Tasarım Ajansları İstanbul

Elini sallasa web tasarım ajanslar istenbul gibi bir şehirde bir hayli var. Ama bu firmalar arasında en iyi firma hangisi. Bunu bilmek bir hayli zor olabiliyor. Bu yüzden size size en uygun fiyat veren her kese inanmayın. İstanbul'da bir çok ajans var ama hepsi maalesef kaliteli işler çıkaramıyor.

Web Tasarım Hizmetleri İstanbul

İnternetin var olduğu zamanlarda insanlar bir web tasarım hizmeti almak istiyor. Firmalar çeşitli platformlar yardımı ile hizmetlerini pazarlamaya çalışıyor. Ancak bir çok firma iyi bir iş çıkaramıyor. Ama işini iyi yapan ve emek veren firmalar da yok değil, mesela istanbul web tasarım olarak çalışan bir kişi var ve gerçekten çok iyi hizmet veriyor. Gerek konuşması gerek tasarımları bir harika. seotasarim.net olarak bir sayfa oluşturmuş kendileri. Sitesini incelediğimde çok iyi bir tasarımı ve çok iyi bir açıklama yazıları var. Ben resmen bu kişiyi ayakta alkışlamak istiyorum.

En İyi Web Tasarım Firmaları İstanbul

En iyi firmayı bulmak çok zor gerçekten, özellikle İstanbul gibi bir metropol bu işi yapan bir yığın insanla dolu. B Çok fazla firma ile karşılaştım, konuştum ve fiyatlar aldım. Çoğu gereksiz bilgiler vererek beni yordu. Bir çoğu ise beni kazıklamaya çalıştı. Ama yinede ben umudumu yitirmedim, En iyi web tasarım firmalarını İstanbul gibi bir şehirde tanıma şansına eriştim.



Mükerrer kelimesi ne demek

Mükerrer kelimesini nedir ve ne demektir, mükerrek kelimesinin anlamı nedir merak ediyorsanız, bir çok metinde adı geçen mükerre kelimesinin anlamını detaylıca inceleyelim.

Mükerrer Kelimesinin Kökeni
Mükerre kelimesi kökeni arapçadan dilimize geçmiş bir sıfattır. Bir çok metinde ve yazışmada kullanılan bu kelime bir çok kurumda kullanılmaktadır.
Mükerrer kelimesinin Sözcük Anlamı
Mukerrerin sıfatının sözcük anlamı ‘’tekrar eden’’ - ‘’yinelenmiş’’ olarak biliniyor.
Farklı bir şekilde türeterekde kullanılabilir, örneğin; “tekrar edilmiş” – “tekrarlanarak”
Mükerrer Kelimesinin İngilizce Çevirisi
İngilizce anlamı ise; ‘’Repeated’’ olarak çevrilebilir. mükerrer ne demek nnd, mükerrer madde ne demek, sehven mükerrer, mükerrer ilan ne demek, mükerrer seçmen nedir, mükerrer ne demek osmanlıca, mükerrer ne demek hukuk sözlüğü, mükerrer oy nedir ne demek,

Bilişim Teknolojileri alanı hakıkında bilgi

Günümüzde neredeyse ticaretten sanata spordan eğitime kadar bütün hayat mecralarına girmiş olan bilişim teknolojileri nedir sorusuna mutlaka cevap verilmelidir. Yapılacak olan inceleme neticesinde dört ana gruba ayrılmakta olan bilişim teknolojilerinden en önemlisi ağ işletmeciliğidir.

Web diye nitelendirilen ağların kaliteli bir şekilde modernize edilmesine yoğunlaşmış olan bu alana ek olarak Web programcılığı da oldukça önemlidir. Ayrıca birçok işletme ve bilim dalı için son derece önemli olan veri tabanı programcılığı da bilişim teknolojilerinin mutlaka alanına girmektedir. Bilişim teknolojileri içerisinde yer alan ve her türlü bilişimunsurunun geliştirilmesine yönelik faaliyetlerde bulunan donanım da önemli bir saha olarak ön plana çıkmaktadır.

ASPX Nedir

En çok kullanılan ASPX dosya adı: Default.aspx dosyasıdır. Örneğin bir websitesi için herhangi bir işlem yapılmamışsa yani boş bir sayfa yada bulunamayan bir dosya ise siteadi.com/default.aspx şeklinde bir urlye yönlendirecektir.

aspx uzantısı nedir , .aspx ne demek ,ne işe yarar gibi sorular üzerine bu konu hakkında detaylıca anlatmaya çalışacağız. Asp.net teknolojisinin bir ürünü olan .aspx ; asp 3.0 da kullanılan uzantılar aynı zamanda . asp oluyor. Asp.net’de bu uzantı .aspx gibi bir uzantıya sahip olmuş oluyor. İnsanlar her geçen gün Microsoftun teknolojini kullanmaya daha fazla rağbet göstermesi ile birlikte firmayı üst seviyeye taşımakta üstenci bir güç olarak rol alıyorlar.

19 Mayıs 2019 Pazar

Profesyonel Web Tasarım Fiyatları

Profesyonel Web Tasarım Fiyatları, kurumsal veya bireysel internet sitesi kurulumu için en çok aranan sorgulardan biri. İyi bir web tasarımcı nasıl bulunur. Fiyat aralıkları neye göre değişiyor. Akıllarda bu soru devamlı olarak soruluyor. Ayrıca site tasarımı istenildiği gibi olmazsa boşu boşuna para verilmiş gibi görünüyor.

Neden Profesyonel Web Tasarım Fiyatları ?


Biri kişi veya kurum bir internet sitesi yaptırmak istediğinde kafasında ufak tefek fikirleri oluyor. Hem fiyat anlamında hemde tasarım anlamında. Güzel ve fiyatlarının olduğu bir alış veriş sitesi olduğunu düşünün, hemde web tasarım üzerine istediğiniz site tasarımını siz kendiniz seçeceksiniz. Bu tür bir site Türkiye'de henüz oluşmamışken web tasarım fiyatları diye bir başlık gördüm. Bu site seotasarim.net sitesinin web site seçme ve alma üzerine kurduğu bir sayfa. Bu sayı ilk gördüğümde uzun süre bunun gibi bir girişimin neden arka sıralarda olduğunu anlamadım. Küçük bir adım ve büyük bir yükselişi bazen getirebilir. Bu yüzden web tasarım fiyatlarının açık olması ve müşterilerin bu fiyatlar üzerinden istediği tasarımı seçmesi büyük bir buluş olarak görüyorum. 

Piyasada bir çok web tasarımcı çok yüksek fiyatlar isteyebiliyor, isterler ama sonucunda iyi bir iş çıkaracaklar mı, işte bütün mesele bu. tasarımcı sizin istediğiniz gibi bir site oluşturamazsa ne olacak ? Paranız ve zamanınız yok olacak. Bu sitedeki fiyat aralığı şu anlık 450 TL ve 700 TL arasında. Bana göre gayet uygun? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Site adresi: https://www.seotasarim.net/web-sitesi-fiyatlari/

14 Mayıs 2019 Salı

Kara panter 2 Çıkacak mı ? Çıkmayacak mı ?

Güzel bir bilim kurgu aksiyon filmi olan kara panter sinema sektörüne bomba benzer biçimde düştü. çok iyi kurguya haiz olan filmin yeni serisi oldukca sorulur oldu.

Filmin konusunu hatırlayacak olursak t’challa yakın zamanda babasının ölümünün ardından wakanda tahtına oturma amacı içerisindedir. Wakanda insanları dışarıya kapalı olmasına rağmen teknoloji anlamında fazlaca üst seviyeye ulaşmıştır. T’challa’nın tahta geçiminin arkasından güçlü düşman tekrar ortaya çıkarak büyük tehlikeler saçmaya adım atar. Bunun üzerine genç kral ise düşmanları yenerek halkın güvenliğini sağlamak için efsunk bir çaba içerisine girecektir ve ve üstün zekası yardımıyla hükümdarlığı tekrardan almayı başarır.

Film fazlaca sıra dışı olmasından dolayı, çoğu sinema seyircisi ve beyaz perde eleştirmeni tarafınca oldukça büyük bir övgü ile izlendi. Kara panter 2 muhtemelen 2019 yılının sonlarında seyirci ile icatacak şeklinde görünüyor.


Kara Panter 2, Kara Panter 2 ne zaman çıkacak, Kara Panter 2 ne zaman, Kara Panter 2 vizyon tarihi, Kara Panter 2 çıkacak mı, Kara Panter 2 gelecek mi, Kara Panter 2 ne zaman vizyona girecek, Kara Panter 2 çıkış tarihi, Kara Panter 2 fragman, Kara Panter 2 filmi, Black Panther 2, Black Panther 2 ne zaman çıkacak, Black Panther 2 çıkacak mı, Black Panther, Kara Panter, kara panter, black panther, avengers, film haber, film, sinema, haber, filmler

Kadın Polis Kelimesi 112 Bin 500 Defa Arandı

SEMrush her ay internette maksimum aratılan kelimeleri tarıyor ve bununla ilgili analizlerini paylaşıyor. Dijital pazarlama platformu bu defa kadın istihdamını mercek altına aldı. Son yapılan araştırmada, son üç yıl boyunca internette en fazla aratılan kelimeler ortaya çıktı. Kadın polis, kadın öğretmen ve kadın subay pilot maksimum aranan kelime öbekleri oldu.

kadın istihdamı alanında en fazla yapılan 30 iş araması veri setini çözümleme eden SEMrush, hanımların iş arayışını da gözler önüne sermiş oldu.

Kadınların iş arayışında bulunduğunu net bir halde ortaya koyan araştırmada ‘hanım için işler’ ifadesinin hacmini açıkladı. 2016 Mart – Şubat 2019 tarihleri arasında bu kelime öbeğinin yüzde 600 daha çok aratıldığı söylendi. Ayrıca aynı dönemde ‘kadın polis’ kelime öbeği toplamda 112 bin 500 defa arandı. Bu kelime öbeğini 50 bin 200 defa aranan ‘hanım öğretmen’ ve 49 bin 740 kez aranan ‘hanım subay pilot’ takip etti.

Eğitimde Teknoloji Kullanımının Zararları

Son zamanlarda en çok tartışılan konulardan biri eğitimde teknoloji kullanımının zararları olarak karşımıza çıkıyor. Teknolojinin yararlarını saymakla bitiremeyiz ancak teknolojinin bir de zararları mevcut. En başta teknoloji nedir  diye bir sormak lazım.

Teknolojinin getirdikleri ve götürdüklerini ele almak lazım. Teknoloji eğitimde oldukça başarılı bir şekilde uygulanıyor mu, bu soruları sorarken teknoloji hakkında yeteri kadar bilgiye sahip olmazsak körü körüne bir şeyi reddetmiş oluruz. Önce nasıl ve neden gibi soruları sormak gerekir. Tabi her şeyin zararı olduğu gibi eğitimde teknoloji kullanımının zararları da mümkündür. Yeteri kadar bilgi sahibi olmayan insanlar bir öğretim üyesi olursa her türlü zararı dokunur. Ancak iyi bir eğitimle üstünden kalkılamayacak bir durum yoktur.

Atakum web tasarım firmaları


Atakum web tasarım, kurumsal veya bireysel bir tasarım firması ya da serbest çalışan birini arıyorsanız sizlere hizmet sunmaya hazırız. İster şirket olun ister küçük esnaf herkesin bir web siteye ihtiyacı var. Günümüzde çoğu firmanın bir web sitesi olduğu için rakiplerinizden geri kalmamak için sizde samsun web tasarım yapan bizleri tercih etmenizi istiyoruz. Bizimle çalışmayacaksanız bile en azından bir fiyat teklifi alarak ve tasarımlarımızı görerek bir fikir edinmiş olursunuz. Tabi ki herken birilerine bir şey satmak istiyor ama bizim önceliğimiz müşteri memnuniyeti.
Siz bize bir tasarım yaptırdığınızda, diyelim ki tasarımda değiştirmek istediğiniz bir yer var. Bu eksik veya sorunu çözmek için biz size bir telefon ve ya mail kadar uzağız. Atakum web tasarım firmaları çok değişkenlik gösterebiliyor, özellikle işini tam anlamıyla bilmeyen kişiler, müşterinin istediğini vermek yerine onlara kendi web tasarımını dayatabiliyorlar.
Son kararı vermeden önce samsun ili atakum ilçesinde web tasarım firması arıyorsanız, bizden fiyat almadan bir başka tasarımcı ile çalışmanızı istemeyiz. Unutmayın iyi bir tasarımcı olmanın ötesinde olan şey; iyi bir insan ve satış sonrası iyi bir destek sunan web tasarımcıdır.

7 Mayıs 2019 Salı

Mining Nedir ? Bitcoin Madenciliği Nedir ?

Mining yani kripto para madenciliği nedir; en kısa tabiri ile, bir kripto paranın transfer için harcanan işlem gücünü sağlamak ve blok zincirini oluşturmak için yapılan bir dizi matematik işlemini yapmaktır. Detaylı açıklamak gerekirse mining iki farklı amaca hizmet ediyor; Birincisi; madenciliği yapılan kripto para biriminin, bir kişiden bir kişiye para aktarımını sağlamak için bir takım matematiksel aşamalardan geçer. Paranın transferini sağlayıp bir muhasebe defteri tutar. İkincisi; çözülmesi neredeyse imkansız olan bir kodlama ile benzersiz yeni bir blok oluşturur ve bu blok yeni parayı temsil eder. Mining Pool Nedir ? Madencilik yani mining havuzları (mining pool), yeni üretilen bu para karşılığında mining yapan kişilere kendi riglerinin hash gücüne göre parayı dağıtır. Havuzlar yani mining poollar ,her işlemden belirli bir komisyon alır ve herkes kazanmış olur.

Seo Tasarım

Seo Tasarım, bu iki kelimenin birleşmesi ile oluşan bir bütündür bu kavram. Öncelikle SEO kelimesini açıklayalım; seo arama motoru optimizasyonu anlamına gelmektedir. Biraz açıklamak gerekirse, bir sitenin arama motorlarına uygun olup olmadığı ile alakalıdır. Tabi bu kavram çok fazla şekilde alt başlıkları bulunmakta. Bir kaç örnek vermek gerekirse, sitenizin hızı , sitenizdeki kodlama yapısı, kodlama sorunları, yazıların veya içeriklerin özgün olması gibi etmenler SEO'ya doğrudan etkilidir. Benim burada vermek istediğim asıl bilgi, seo tasarım üzerine olacak, SEO ve tasarım çok önemli olduğunu söylemiştik. Burada dikkat edilmesi gereken siteyi ziyaret eden insanların sitenizin menü ve içerik yapısından yani tasarımından memnun kalması gerekiyor. Linkini verdiğim sitedeki gibi güzel, sade , şık ve modern yapıda bir siteniz varsa rakiplerinden her zaman bir adım önde olacaksınız.
Benim size tavsiyelerim bunlar her zaman tasarım ve seo bir ortak paydada yer alır. Aynı teknoloji ve tasarım gibi algılayabilirsiniz. SEO ve tasarımda bu iki kelimenin ortaya çıkardığı kalite prensibidir. Sitenizin altyapısı ne olursa olsun kullanılabilirlik ve SEO her zaman önemlidir. Sadece bu iki terime takılıp başka önemli şeyleri atlamamak gerekiyor. İçerik de çok önemlidir unutmayın.

Teoman Şarkıları Hakkında Düşüncelerim

Teoman ve Melankoli artır ama içeren şarkıları Teoman şarkıları genellikle ayarlamam tarafında olan soft Rock türündedir. Ben ergenlikten beri yani 14 yaşlarından beri Teoman şarkılarını dinlerim. Bazen Teoman türevinde ki şarkılar yapan Şebnem Ferah şarkıları da dinledim. Şuan geçmişe şöyle bir baktığımda benden alınan baya bir kötü durumla karşılaştım. Bu kötü ve psikolojik durum acaba bu şarkıları dinlediğim için mi oldu diye soruyorum. Ben bu ağır ve karamsar şarkıları dinledikten sonra bu kötü ruh haline sahip olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden artık bu tarz şarkılar dinlememeye karar verdim. Bundan sonra artık daha enerjik ve insanı motive eden şarkılar dinleyeceğim. Son 1 aydır zaten bu şekilde yapıyorum, meyvesini 1 ay sonra aldım ve şuan ruh halim ve yaratıcılığım arttı. Kendime güvenim arttı. O eski kötü ruh halinden pek bir şey kalmadı ve artık daha huzurluyum. Yaşaşın motive ede şarkılar.

En İyi Ücretsiz Blog Açma Siteleri

Dünyanın en büyük ücretsiz blog açma sitelerini tanıtacağım. Fazla uzatmadan kullandığım ve memnun kaldığım bu en iyi ücretsiz blog açma sitelerini liste olarak sıraladım. Umarım size yardımcı olabilmişimdir.
  • Blogger.com
  • Wordpress
  • Tumblr
  • Wix
  • Weebly
  • Medium
  • Blogcu
  • Hostinger
  • LiveJournal
  • Diigo
Toplam 10 adet tamamen ücretsiz blog sitesi bunlar benim bildiğim en iyiler bu şekilde sıralanıyor. Sizin bildiğiniz başka blog açma sitesi varsa yorum olarak yazmayı unutmayın.

1 Mayıs 2019 Çarşamba

İstanbul'daki Eğlence Yerleri

Dünya’daki birçok ülkeden daha büyük bir nüfusa sahip olan İstanbul, yoğun iş temposu, trafik ve koşuşturmacayla İstanbul’da yaşayanlardan çok gelen turistlerin eğlenebildiği, iyi zaman geçirdiği bir metropol. İstanbul’da aslında her zevkten ve her kesimden herkesin bütçesine uygun eğlence yerleri var. Hem gençlerin, hem de çocuklarıyla keyifli zaman geçirmek isteyen ailelerin değerlendirebileceği İstanbul’daki lunaparklar ise apayrı bir seçenek…

İstanbul’daki lunaparklar hem Avrupa, hem de Asya yakasında yoğun bir şekilde bulunuyor ve önemli bir kısmı da Avrupa standartlarında hizmet veriyor. Bu eğlence yerleri özellikle hafta tatillerinde ve okullar kapalıyken daha yoğun oluyor; ancak aileyle geçirilen kaliteli bir zaman göz önünde tutulduğunda yoğunluğun görmezden gelinmesi kaçınılmaz…

Vialand olarak bilinen İsfanbul Tema Park, İstanbul’daki lunaparklar içinde büyük olasılık herkesçe ilk sırada tutulan seçenek. Öte yandan 1970’li yıllarının lunaparklarından hafızalarda yer edinmiş oyuncakları da bünyesinde bulunduran Viaport Lunapark ise bir başka destinasyon olabilir. Viaport’ta bulunan Roket, büyük olasılık İstanbul’un en iyilerinden birisi. Eğer lunapark denildiğinde aklınıza ilk gelen hızlı tren (roller coaster) ise Viasea Tema Park tam gitmeniz gereken yer. Özellikle kış mevsiminde havanın yağışlı olduğu günlerde hemen her yaş grubundaki çocuklar için önerilebileceğimiz yer ise Moi Park.

İstanbul lunaparklarını çocuklarınızla henüz keşfetmediyseniz bir tatil gününüzü şimdiden ayırmalı ve gününüzü heyecanla doldurmalısınız. İstanbul’daki lunaparklar ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşmayı da unutmayın.

YouTube Türkiye’de neden az para kazandırıyor


YouTube neden az para kazandırıyor özellikle Türkiye gibi düşük ekonomiye sahip olan ülkelerde YouTube az para kazandırıyor Peki YouTube'dan çok para kazanmanın sırları nelerdir benim Sırrım şu yabancı içerik üreterek yabancıların ilgisini çekecek içerikli üreterek videoları izlemelerini sağlamak. Bu şekilde yabancı kişilere reklam izleyerek reklam tıklama ücretleri mi arttırdım.
Yabancı içerik nasıl oluşturulmalı
Peki bu yabancı içerik nasıl oluşturulmalı en şöyle yapıyorum altyazıları İngilizce veya Fransızca şekilde yazıyorum başladı yine yabancı ve İngilizce şekilde hazırlıyorum Tabii Türkçe konuştuğum videonun altına atıyor seviyorum ben bu şekilde 10 kata kadar Daha fazla para kazanabilirim