Sayfalar

19 Mayıs 2019 Pazar

Profesyonel Web Tasarım Fiyatları

Profesyonel Web Tasarım Fiyatları, kurumsal veya bireysel internet sitesi kurulumu için en çok aranan sorgulardan biri. İyi bir web tasarımcı nasıl bulunur. Fiyat aralıkları neye göre değişiyor. Akıllarda bu soru devamlı olarak soruluyor. Ayrıca site tasarımı istenildiği gibi olmazsa boşu boşuna para verilmiş gibi görünüyor.

Neden Profesyonel Web Tasarım Fiyatları ?


Biri kişi veya kurum bir internet sitesi yaptırmak istediğinde kafasında ufak tefek fikirleri oluyor. Hem fiyat anlamında hemde tasarım anlamında. Güzel ve fiyatlarının olduğu bir alış veriş sitesi olduğunu düşünün, hemde web tasarım üzerine istediğiniz site tasarımını siz kendiniz seçeceksiniz. Bu tür bir site Türkiye'de henüz oluşmamışken web tasarım fiyatları diye bir başlık gördüm. Bu site seotasarim.net sitesinin web site seçme ve alma üzerine kurduğu bir sayfa. Bu sayı ilk gördüğümde uzun süre bunun gibi bir girişimin neden arka sıralarda olduğunu anlamadım. Küçük bir adım ve büyük bir yükselişi bazen getirebilir. Bu yüzden web tasarım fiyatlarının açık olması ve müşterilerin bu fiyatlar üzerinden istediği tasarımı seçmesi büyük bir buluş olarak görüyorum. 

Piyasada bir çok web tasarımcı çok yüksek fiyatlar isteyebiliyor, isterler ama sonucunda iyi bir iş çıkaracaklar mı, işte bütün mesele bu. tasarımcı sizin istediğiniz gibi bir site oluşturamazsa ne olacak ? Paranız ve zamanınız yok olacak. Bu sitedeki fiyat aralığı şu anlık 450 TL ve 700 TL arasında. Bana göre gayet uygun? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Site adresi: https://www.seotasarim.net/web-sitesi-fiyatlari/

1 yorum:

  1. piyasa ölü arkadaşlar, adamlar 100 liraya site kuruyor. başka sektöre geçmek lazım. o kadar yatırım yaptık ama nafile gibi görünüyor. en ucuz her zaman kalitesiz olmuyor.

    YanıtlaSil