Sayfalar

14 Mayıs 2019 Salı

Kara panter 2 Çıkacak mı ? Çıkmayacak mı ?

Güzel bir bilim kurgu aksiyon filmi olan kara panter sinema sektörüne bomba benzer biçimde düştü. çok iyi kurguya haiz olan filmin yeni serisi oldukca sorulur oldu.

Filmin konusunu hatırlayacak olursak t’challa yakın zamanda babasının ölümünün ardından wakanda tahtına oturma amacı içerisindedir. Wakanda insanları dışarıya kapalı olmasına rağmen teknoloji anlamında fazlaca üst seviyeye ulaşmıştır. T’challa’nın tahta geçiminin arkasından güçlü düşman tekrar ortaya çıkarak büyük tehlikeler saçmaya adım atar. Bunun üzerine genç kral ise düşmanları yenerek halkın güvenliğini sağlamak için efsunk bir çaba içerisine girecektir ve ve üstün zekası yardımıyla hükümdarlığı tekrardan almayı başarır.

Film fazlaca sıra dışı olmasından dolayı, çoğu sinema seyircisi ve beyaz perde eleştirmeni tarafınca oldukça büyük bir övgü ile izlendi. Kara panter 2 muhtemelen 2019 yılının sonlarında seyirci ile icatacak şeklinde görünüyor.


Kara Panter 2, Kara Panter 2 ne zaman çıkacak, Kara Panter 2 ne zaman, Kara Panter 2 vizyon tarihi, Kara Panter 2 çıkacak mı, Kara Panter 2 gelecek mi, Kara Panter 2 ne zaman vizyona girecek, Kara Panter 2 çıkış tarihi, Kara Panter 2 fragman, Kara Panter 2 filmi, Black Panther 2, Black Panther 2 ne zaman çıkacak, Black Panther 2 çıkacak mı, Black Panther, Kara Panter, kara panter, black panther, avengers, film haber, film, sinema, haber, filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder