Sayfalar

7 Haziran 2019 Cuma

Binance Coin Hakkında bilgi

Binance Coin (BNB), Binance platformunun şifreleme para birimidir. "Binance" adı çift ve finans kombinasyonudur. 2019 itibariyle, çoğu işletme BNB'yi bir ödeme biçimi olarak kabul etmektedir.

Binance madeni parasının Binance değişim ve ekosisteminin prosedürlerini körüklemesi bekleniyor. Binance ekosisteminde, alım ve satım ücretlerini, takas ücretlerini, listeleme ücretlerini ve Binance değişimindeki diğer ücretleri içeren çoklu hizmetleri desteklemektedir. (Daha fazla bilgi için, bkz. Gaz (Ethereum) Tanımı.)

İlk yıllık lansman teklifi, Binance coin ile prosedürlerde yüzde 50 indirim sağlar ve indirim yüzdesi her yıl yarı yarıya azalır. Yani, ikinci yıl indirimi yüzde 25, üçüncü yıl indirimi yüzde 12,5 ve dördüncü yıl indirimi% 6,25, indirim beşinci yıldan itibaren sona ermektedir.

Biri ilaveten, Binance’in Launchpad programında listelenen bazı ICO’lara yatırım yapmak için Binance jetonlarını kullanabilir. Yeni kripto para birimleri Binance değişiminde listelenecek ve Binance kullanımı çeşitli yerleşik ve yeni sanal belirteçlerde prosedür yapmak için nettisiz bir pazar yeri sağlayacaktır.

Kripto belirteci, kullanımının yaygınlaşmasına yardım eden diğer ortaklıklardan da destek aldı. Asya'nın önde gelen canlı video yayın platformu olan Uplive ile ortaklık kurarak, BNB belirteçleri için Uplive’in 20 milyon güçlü kullanıcı tabanına sanal hediyeler satıyor. Binance jetonu ilaveten platform, mobil uygulama ve Monaco'nun VISA bankamatik kartı, lider ödemeler ve kripto para birimi platformu tarafından destek verilmektedir.

Binance platformunun ilaveten, BNB jetonlarını geri almak için kârının yüzde 20'sini kullanacağı ve maksimum BNB jetonunu geri alabilene kadar maksimum% 50 ya da 100 milyon kadar satın alacağı zaman yakıp yıkacağı bir geri alım planı vardır. Bu prosedür, dolaşımda sadece 100 milyon BNB belirteç bırakarak önemli bir dşayet elde etmesine yardımcı olacak. Nisan 2018’in ortalarında, Binance ekibi 2.220.314 BNB tokeninin (aşağı yukarı 30 milyon dolar) yazdığını tamamladı.

Planlanan planlara göre artan yanma yüzdesine sahip olan tutarlı para yanıkları, Binance exchange'in karlılığını gösterir.

Madeni para, Temmuz 2017'de ilk madeni para teklifi (ICO) sırasında başlatılmıştır. Melek yatırımcılara yüzde 10 ya da 20 milyon BNB jetonu, kurucu takıma yüzde 40 ya da 80 milyon jeton, kalan yüzde 50 veya ICO süreci boyunca çeşitli khamlecılara 100 milyon.

ICO süreci sırasında toplanan fonların neredeyse yarısının Binance markalaması ve pazarlaması için kullanılması amaçlanırken, Binance platformunun oluşturulması ve Binance ekosisteminde gerekli yükseltmeleri yapmak için aşağı yukarı üçte biri kullanılmıştır.

Binance Coin, 2018 yılının başlarında, 1,4 milyar dolar civarında bir piyasa sınırına sahipti. Halen, fiat para birimleri karşısında takas sunmuyor ve BNB'de takas yapmak yalnızca bitcoin ya da eter tokenleri gibi kriptoinler ile mümkün.

Binance, nihayetinde, merkezi olmayan Binance değişiminin ana para birimi olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder