Sayfalar

12 Haziran 2019 Çarşamba

Google Dokümanlar Karşılaştırma Özelliği

Google Dokümanlar programının tarayıcı tabanlı olduğunu düşünecek olursak Google’ın bu hususta son derece iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Şimdi de Google Dokümanlar karşılaştırma özelliğine kavuştu.

Google Haritalar doğal afet olaylarını haber verecek! Google Haritalar doğal afet olaylarını haber verecek!
Google’ın trafik navigasyon uygulaması olan Waze’yi satın almasından sonra geliştirmelerine devam ediyor. Waze’nin en önemli özelliklerinden sonra Google Haritalar doğal afet olaylarını haber verecek.

Google Dokümanlar uygulamasındaki karşılaştırma özelliği, kullanıcının dokümanlarını rahatlıkla karşılaştırılabilmesini sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, dokümanlarındaki eski ve yeni sürümları rahatlıkla karşılaştırabiliyor. Bu günü dokümanlarla geçen kullanıcıların işini oldukça bir basitlaştırıyor.

Bu özelliği kullanmak için karşılaştırmak istediğiniz dokümanı açıp üst taraftan “araçlar” menüsüne gelmeniz gerekiyor. Ardından bu menü sekmesinden “Belgeleri karşılaştır” düğmesine tıklamanız gereklidir. Daha sonrasında içerisinde bulunduğunuz doküman ile karşılaştırmak istediğiniz dokümanı değiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder