Sayfalar

7 Haziran 2019 Cuma

Microsoft hisse hakkında bilgi - 2019

Microsoft Corp., program, hizmet, cihaz ve çözümlerin geliştirilmesi ve desteklenmesi ile uğraşmaktadır. Ürünleri işletim sistemleri; cihazlar arası verimlilik programları; server programları; iş çözümü programları; masaüstü ve server yönetimi araçları; program geliştirme araçları; ve video oyunları. Ayrıca şahsi bilgisayarlar, tabletler, oyun ve eğlence konsolları, diğer akıllı cihazlar ve ilgili aksesuarlar sunar. 

Microsoft Corp ile ilgili

Microsoft Corporation, program ürünleri geliştirir, üretir, lisanslar, satar ve destekler. Şirket işletim sistemi programı, server uygulama programı, iş ve tüketici programları programı, program geliştirme araçları ve internet ve intranet programı sunmaktadır. Microsoft ilaveten video oyun konsolları ve dijital müzik eğlence cihazları geliştiriyor.

Verimlilik ve İş Süreçleri
Verimlilik ve İş Süreçleri; Akıllı Bulut; ve Daha Fazla Kişisel Bilgi İşlem. Verimlilik ve İş Süreçleri segmenti, şirketin çeşitli cihaz ve platformları içine alan verimlilik, iletişim ve bilgi hizmetleri portföyündeki ürün ve hizmetlerden oluşmaktadır. Akıllı Bulut segmenti, kamuya açık, özel ve hibrit, modern işlere güç verebilecek şirketin ürün ve bulut hizmetlerine hizmet eder. Daha Kişisel Bilgi İşlem segmenti, Windows işletim sistemi, cihazlar, oyun platformu ve arama motorları gibi ürün ve hizmetleri kapsar. Şirket 1975 yılında William Henry Gates III tarafından kuruldu ve Redmond, WA merkezli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder