Sayfalar

4 Haziran 2019 Salı

Web tasarım bölümü hakkında bilgi - Profesyonel web sitesi fiyatları

Web tasarım işinde para varmı , web tasarım bölümü hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız tecrübelerimi sizinle paylaşacağım. Ben alaylı olarak bu işe adım atan çok fazla kodlama bilgisi olmayan ve piyasada kendime yer açmaya çalışan bir Webmaster'ım. 2010 senesinden beri bu işe başladım ve hala devam ediyorum. Başlangıçta çok büyük hayallerle web site kurulum ve web site yönetim işine başladım. Bu işe başlamamdaki amaç bu işi meslek haline getirip çok iyi paralar kazanmaktı. Tabi başta hedeflerim çok büyük ama yeteneğim hiç yoktu.

Bende sıfırdan bir web site nasıl kurulur araştırmaya başladım. Tabi kodlama öğrenecek kadar çalışkan bir insan olmadığım için, kodlama gerektirmeyen ücretsiz programlar vasıtası ile çok amatör işler yaptım. Şu an geldiğim nokta fena sayılmaz ama kodlama okuma ve yazarlığım hala kötü durumda ama teknolojinin getirdiği yeniliklerle sıfırdan hazır siteler kurmakta uzmanım.

Web tasarımı ve kodlama okuyanlar - web sitesi fiyatları 

Web tasarımı ve kodlama okuyanlar genellikle web tasarım hakkında bilgi edinmek ve bu işi meslek edinmek isteyen insanlardan oluşan bir gruptur. Ben daha önce bahsettiğim gibi bu işi mektepte veya herhangi bir okulda öğrenmedim, ama size tavsiyem mutlaka bir eğitim almanız. Alacağınız eğitim hem düşünce bakımından hemde çevre bakımından size büyük avantajlar sağlayacaktır. İster liselerin ister üniversitelerin web tasarım ve kodlama bölümlerini okuyun, ama mutlaka okuyun. Kodlamayı ve basit temelleri öğrenseniz bile ileride bu size çok şey kazandıracaktır.

Web tasarım işinde para var mı? - Profesyonel web sitesi fiyatları 

Gelelim en can alıcı noktaya web tasarım işinde para var mı sorusuna; her işte olduğu gibi bu iştede işinizi gerçekten iyi yapıyor ve piyasa ile rekabet edebilecek karar bilgi birikiminiz varsa bu işte gerçekten çok iyi para var. Ben bu işi tam manası ile bilmediğim halde para kazanmaya çalışıyorum. Size fikir vermek için profesyonel web sitesi fiyatları linkine tıklayarak, bu işten para kazanma çabamı göre bilirsiniz. Burada yaptığım çalışmalardan bazı örnekler göreceksiniz ve tabi ki fiyatları. Web tasarım fiyataları çok değişkenlik gösterebiliyor. Özellikle bazı firmalar piyasayı çok aşağıya çekerek çok düşük fiyatlara web sitesi kurabiliyorlar. Ben ise bu ağır piyasa koşullarında bir iş çıkarma gayreti içerisindeyim. Dediğim gibi fark yaratır ve çok uygun fiyatlar verirseniz bu işte serbest olarak para kazanabilirsiniz.

Profesyonel web sitesi fiyatları 

Birde bu işin maaşlı olarak bir firma yada kuruluşta para kazanma boyutu var. Bir firmaya kapağı attığınızda düzenli olarak bir para kaynağınız olacak. Firmaların sizi seçmelerini sağlamanız için ek bilgilere ve yeteneklere ihtiyacınız olacak. Birincisi photoshop bilmeniz, bu programı çok iyi derecede biliyorsanız işe girme olasılığınız artacaktır. Benim bilgi ve tecrübelerim bunlar, sizde yorum olarak düşünce ve bilgileriniz paylaşabilirsiniz. Hoşçakalın.

1 yorum:

  1. çok yararlı bir yazı, web sitesi fiyatları şuanlık 150 liradan başlıyor.

    YanıtlaSil